воскресенье, 19 июля 2015 г.

Стівен Кінг "Воно": Bruce Springsteen, Def Leppard, Twisted Sister, Judas Priest, John "Cougar" Mellencamp

"...–Я втомився, – сказав Джон "Рукатий" Ґартон. Як і двоє його друзів, одягом він несвідомо імітував Брюса Спрінгстіна, хоча, якби його про це запитати, він, пеіне, обізвав би Спрінгстіна слимаком або гомосеком, висловивши натомість своє захопленням такими "курва, крутими" метал гуртами, як "Деф Лепард", "Твістед Сістер" чи "Джудас Пріст"* Рукава простої синьої майки на ньому було відірвано, таким чином він демонстрував свої важкі, м’язисті плечі. Густе каштанове волосся спадало йому на одне око - ця деталь більше нагадувала Джона Кугуара Мелленкемпа**, аніж Спрінгстіна. На руках у нього були сині  татуювання - потаємні символи, які складались на щось нарисоване малою дитиною. - Не хочу я більше балакати..."

* "Def Leppard" - засноаний 1977 р. англійський геві-метал-гурт, в якому грає однорукий барабанщик, котрий втратив кінцівку в автокатастрофі 1984 р.


"Twisted Sister" - заснований 1972 р. американський глем-рок-гурт, зокрема уславлений своїм гротескним макіяжем і перевдяганням у жіночі шати.


"Judas Priest" - заснований 1969 р. англійський метал-гурт, що першим почав вбиратися на сцені у клепану чорну шкіру в стилі садо-мазо (тільки 1998 р. соліст гурту Роб Гелфорд публічно оголосив, що він ґей).


** John Mellencamp (сценічний псевдонім "Cougar", "Пума", нар. 1951 р.) - американський вокаліст-гітарист, авто душевних пісень у стилі хартленд-рок.


Комментариев нет:

Отправить комментарий